Hvordan få en enorm mengde neglelakk ute av gulvteppet

July 16

Hvordan få en enorm mengde neglelakk ute av gulvteppet

Hvis du har sølt en hel flaske neglelakk på teppet, må arbeide raskt og grundig fjerne flekken. Hvis det var ganske mye neglelakk, og du ikke kan fjerne flekken så snart som mulig, må du konsultere en profesjonell som kan bruke industri-grade gulvteppet rensning løsninger. Spare penger, men ved første forsøk på å rengjøre neglelakk flekker på egenhånd. Alltid teste rengjøringsmiddel i et lite område av teppet først for å sikre at det ikke vil skade den.

Instruksjoner

•Dampen rene kluter i aceton. Lå klutene over neglelakk flekken. Dette vil forhindre flekken tørker ut før du kan fjerne den.

•Dampen en annen ren klut med aceton. Løft opp en av tidligere lagt ned tekstiler og blot flekkens kantene med kluten du bare dempet. Bruke en ny del av kluten når ett område blir dekket i neglelakk. Arbeide deg mot midten av flekken og bare avdekke områder når du er klar til å rense dem. Bruke så mange rene kluter og så mye aceton som måtte fjerne flekken.

•Apply en teppe rensing løsningen på en ren klut og blot området for å fjerne eventuelle gjenværende fargestoff, arbeider fra kantene på flekken mot midten.

•Mix 1 ss ammoniakk med 1 kopp lunkent vann i en bolle hvis flekken.

•Apply utvannet ammoniakk til en ren klut og blot området før flekken er borte, arbeider fra kantene på flekken mot midten.

•Mist området med kaldt vann for å skylle bort rester fra rengjøring løsninger. Trykk en klut i teppet å trekke ut det kalde vannet. Gjenta prosessen til alle rester er borte og teppet ser ut og føles rent.