Hvordan få en Bush eller busken flatt på toppen

June 1

Hvordan få en Bush eller busken flatt på toppen

Busker og busker er ofte plantet tett sammen skjemaet hekker eller personvern skjermer. Mens du kan beskjære dem inn i et nesten ubegrenset antall former og stiler, er en vanlig titt en flat topp. Hvis du har prøvd å skjære toppet av en busk flatt bare ved å se på det, vet du oppgaven kan være en utfordring. Ved å installere en guide line før skjæring, kan du oppnå en flat topp uten frustrasjon.

Instruksjoner

•Look på busk eller bush og bestemme hvor høy du vil den skal. Plasser tre stake på venstre side av bush eller busken og hamre det 3 til 4 inches i bakken med en hammer. Innsats bør være et par inches høyere enn høyden du ønsker å klippe din hekk.

•Walk på høyre side av bush eller busken og sette inn en annen tre innsatsen i bakken på samme høyde. Sjekk selv høydene av både innsats bruke et målebånd slik at de er helt.

•Tie et stykke fargerike streng rundt en av tre innsatsen. Strekke det tett over til andre innsats og knytte det sikkert på dette også. Plass et nivå på strengen som skal sikre at luften boblen er sentrert, som betyr at linjen er nivå.

•Sett på vernebriller og plugg i en hekk trimmer. Hold hekk klippeverktøyet slik at bladet er på venstre eller høyre side rett over strengen.

•Vri trimmeren på og flytte sakte langs toppen av busk eller bush med farget streng som en guide. Fortsett til du kommer til slutten og deretter se på toppen for å identifisere eventuelle kvister du savnet og avskjære dem.

•Fjern tre innsatsen og strengen og kaste seg. Rake opp alle busk eller bush tilbehør og plassere dem i en kompost haug.