Hvordan få en Bird of Paradise blomst

November 3

Bird of Paradise er en unik fargerike som er innfødt til Sør-Afrika. Det blir navnet fordi den ligner en fargerike fugl flyr gjennom luften. De kan bli dyrket innendørs nesten overalt, men siden de er vant til tropisk vær, de krever spesiell oppmerksomhet. For at disse blomstene til å blomstre, kan det ta opptil fire år med perfekte forhold og behandling.

Instruksjoner

•Sett fugl av paradis i et vindu som blir rikelig med sollys. De trenger minst fem timers sollys per dag, men mer enn fem timer ville være fordelaktig. Hvis bladene begynne å krøllen, blir ikke anlegget nok sol. Du kan vurdere kunstig belysning Hvis dette er tilfelle.

•Hold jorda fuktig hele tiden fra våren til tidlig høst. Under den kalde månedene trenger du bare å vanne jord når det blir tørr.

•Sett vann i en ren sprayflaske og tåke anlegget daglig fra våren til tidlig høst. Spray det en eller to ganger per uke i de kalde månedene.

•Fertilize anlegget annenhver uke under de varme månedene, og en gang i måneden i de kalde månedene. Alle typer blomst gjødsel er egnet for en fugl av paradis.

•Hold anlegget i samme potten for dets levetid. Fugl av paradis virker best når røttene er overfylt. Også kan det å bytte til en annen pott forstyrre røttene og stiller blomstrende tiden tilbake ytterligere to eller tre år.