Hvordan få ekle flekker av dusjhode

November 25

Hvordan få ekle flekker av dusjhode

Rene dusj er mye mer tiltalende enn en belagt skitt og såpe avskum mineralforekomster. Mens rengjøring den faktiske dusjkabinett eller badekar er vanligvis inkorporert i vanlig housecleaning, er dusjhodet ofte oversett. Venstre uovervåket, crusty materiale bygger opp på den harde flekker og kalk. Regelmessig rengjøring forebygger ekle flekker på den, men effektiv rengjøring forsyninger og metoder vil fjerne dem og gjenopprette den dusjhode rent og skinnende utseende.

Instruksjoner

•Varmebestandig opp 2 kopper hvit eddik i en mikrobølgeovn-safe skål. Angi mikrobølgeovn på "Medium" og kjøre den i 30 til 45 sekunder så eddik er varmt, men ikke varmt.

•Fyll varmet eddik til en en gallon plast zip bag. Løft pose med eddik til dusjhodet å senke det til eddik. Vri den øverste delen av plastposen over neddykket dusjhodet og sikre det på plass med en strikk. Tillate dusjhodet suge i varmet eddik i en time å løsne crusty rester og flekker fra i og rundt hodet.

•Fjern gummistrikk og pose med eddik. Fukt en gammel tannbørste med vann. Dryss natron en tannbørste, og hell flere dråper sitronsaft over den. Skrubbe dusjhodet for å fjerne eventuelle gjenværende flekker.

•Rinse dusjen hodet med vann og tørk den med en ren klut.