Hvordan få ChapStick av klær som gikk gjennom the tørketrommel

June 28

Når en ChapStick bryter opp i vaskemaskinen eller tørketrommelen, voksaktig, oljebaserte ingredienser smelte og klamre seg til stoff fibre sammen med andre ingredienser som fargestoffer. Rotet etterlatt ofte ser så alvorlig at mange mennesker kaste bort klær farget av ChapStick. Som med stearinen, skjønt, er det mulig å fjerne ChapStick fra klær. Nøkkelen til å fjerne ChapStick flekker er å bruke renhold hjelpemidler spesielt designet for å bryte ned og oppløses ingredienser.

Instruksjoner

•Still strykejernet til klær stoffet skriver sin "varme" innstilling og deretter koble den til en stikkontakt å forvarme den.

•Scrape noen områder av klær hvor ChapStick er tykk med en skje eller plastskrapen fjerne ChapStick så mye som mulig. Dette vil hjelpe rengjøringsmidler du skjære gjennom flekker raskere.

•Plasser tørkepapir som blotting eller papir cotton på første ChapStick flekken. Plassere et stykke bak flekken.

•Trykk oppvarmet jern til papiret på flekken i 30 sekunder. Løft papiret og se om ChapStick har overført. Hvis noen har overført, plasserer frisk papirark på og bak flekken og trykker jern til overflaten igjen. Hvis ingen av flekken overføringer, gjenta med samme papiret, men hold strykejernet til stoffet i 45 sekunder.

•Continue trinn 4 til du ikke ser noen flekken overføre til avisene og gjenta papiret og jern prosessen med alle ChapStick flekker på stykke klær. Når ferdig, sette jern, men la den plugget i.

•Spray fargede områdene stykke klær med en renere designet for å bryte opp voks, olje og farge flekker flekkfjerner, avfettingsmiddel eller Klesrens løsemiddel og bland området forsiktig med en myk-bristled tannbørste til å bryte opp flekken ytterligere.

•Gjenta ChapStick flekken fjerningen med noen andre klær flekket når ChapStick smeltet i tørketrommelen. Når du er ferdig, slå av og koble jern.

•Vaskestasjonen tømmes alle flekkete klær i en maskin eller for hånd som du normalt og deretter sette dem i tørketrommelen. Pass på å sjekke klærne for flekker før du setter dem i tørketrommelen igjen. Hvis noen flekker forblir, rewash klær med vanlig husholdning eller farge-safe blekemiddel, hydrogen peroxide, oksygen renere eller noen andre bleking middel og tørk.

Tips og advarsler

  • Bruke varmt vann når det er mulig, når godkjent for den stoff - vaske og skyll klærne etter at du har behandlet flekker. Varmen kan videre smelte, bryte ned og oppløses ChapStick.
  • Alltid teste rengjøring metoder på et iøynefallende område på klær som er farget av ChapStick før bruk. Noen stoffer vil få kjemiske forbrenninger eller løses når de utsettes for visse rengjøringsmidler.
  • Alltid skrape eller pensel fra flekkens ytterkant til center for å stoppe ChapStick fra smøre i ren seksjoner av stoffet.