Hvordan få Cat urin av sofaen

September 30

Hvordan få Cat urin av sofaen

Rask handling og grundig rengjøring er nødvendig å rengjøre katten urin fra sofaen, og katten fortsette å forlate sitt merke. Cat urin er en sterk, vanskelig å rengjøre lukt og som mest protein-basert flekker, er vanskeligere å fjerne jo lenger det sitter. Vask området uten å bruke damp eller varme som vil sette flekk og odor dypere i syntetisk fiber av møbler. Avhengige av såpe og vann og ikke duftende deodorizers, som ikke vil lure en katt. En katt vil gå tilbake til jord igjen et område som holder sin duft.

Instruksjoner

•Shine en svart lys på sofaen og andre innredning for å finne den nøyaktige plasseringen av flekker du kan lukte, men ikke kan se. En svart lys vises med gamle urin flekker. Skissere flekker med kritt.

•Fjern urin gjennomvåt pute dekker fra sofaen og vaske dem i vask maskinen med vaskemiddel pluss en kopp natron. Hvis din pute dekker ikke flyttbare deretter gå videre til neste trinn.

•Blot opp så mye av en frisk flekk som mulig med papirhåndklær. Skyll flekken med vann. SOP opp så mye vann som mulig. Bruk et enzym-basert rensemiddel for å komme sist flekken.

•Bruk en sprøyte å injisere kjæledyr flekker renere ned i putene der det katt urinen har gjennomblødt i fjerne urin lukt fra innsiden og ut.

•Overflate ved hjelp av en pet lukt neutralizer på stedet, og følg produsentens instruksjoner. Neutralizers først blir effektiv når pet flekken er grundig renset.

Tips og advarsler

  • Unngå rengjøringsmidler som inneholder ammoniakk eller eddik. De lukter urin og kan være irriterende.