Hvordan få bretter ut av en Vinyl duk

September 4

Vinyl duker finnes i mange mønstre og farger, de er lite vedlikehold og motstandsdyktig mot flekker og mold, men de press lettere enn stoff duker. De er pakket brettet, i stedet for rullet, og enda mer bretter opprettes ved å kaste dem for lagring. Du kan få bretter ut lett med litt fuktighet og lav varme.

Instruksjoner

Hvordan få bretter ut av en Vinyl duk

•Sett din vinyl duk i tørketrommelen med en fuktig håndkle og et stoff skyllemiddel ark. Kjøre på lav varme i 5 minutter å friske duken. Tumbling duken med en fuktig håndkle varmer vinyl akkurat nok til å gjøre det smidig og lett å glatte ut press.

•Fjern gjenstridige skrukker ved å plassere duken på strykebrettet, dekker den med en fuktig håndkle, og stryk overflaten av håndkle. Dette overfører en lys varme til duken og jevner ut noen vanskelig å fjerne skrukker.

•Plasser vinyl duken på bordet og fest vekter til duken å rette noen langvarig bretter og holde duken glir, som kan føre til tabellkanter opprette fremtidige uønsket bretter. Fire små vekter vil arbeide underverk for å ta noen bretter ut av din duk og holder den rett på bordet.

Tips og advarsler

  • Du kan sette duken og fuktig håndkle i tørketrommelen for ytterligere 5 minutter hvis det første fallet ikke glatt rynker. Dette kan hjelpe deg å unngå å få ut din jern.
  • Bruk aldri et varmt jern direkte på en vinyl duk.