Hvordan få brent ting av en panne

July 5

Hvordan få brent ting av en panne

Det skjer alt for ofte, du avgjøre å piske opp noe spesielt til middag, bli distrahert, forlater middag brent, og pannen. Skjønt takeaway kan utfylling til middag, brent på maten kan gjøre pan virke som en totaltap. Du trenger ikke et mirakel, men hvis du vil gjenopprette pannen for å lage en annen dag - alt du trenger er din normal rengjøring forsyninger og noen vanlige elementer fra pantry din.

Instruksjoner

•Mix en kopp varmt vann og flytende oppvaskvann såpe. Hell blandingen i pannen og la den suge i noen timer. Nyt panorere over natten. Neste dag, prøve skrubbing soaped pannen med en skure pute.

•Stop opp din kjøkken synke med gummi stopper og løpe litt varmt vann i vasken hvis brent mat er vedvarende og vil ikke rikke. Hell 3 ss. salt i vannet. Sett pannen i vannet og la den suge i et par timer.

•Soak et stykke tøy i eddik. Gni gjennomvåt kluten på brent på maten. La pan sitte i et par timer før vaske den igjen med oppvaskmiddel og varmt vann en skure pad.

Tips og advarsler

  • Du kan også prøve å plassere pannen i fryseren i noen timer, og når brent ting er frosset, kan du prøve chipping den med en myk verktøyet som en treskje.
  • Hvis du bare tok pannen av en varm brenner, ikke helle kaldt vann i pannen fordi du kan skade den.