Hvordan få blødende hjerter å holde blomstrende

December 15

Hvordan få blødende hjerter å holde blomstrende

Blødende hjerter (Dicentra spp.) er en slekt av planter som produserer flere hengende blomster på høye blomsten stilkene. Plantet i godt drenering jord og delvis til full skygge blødende hjerte, som Dicentra formosa og Dicentra eximia, har muligheten å tilvirke flere syklus av blomster. Disse kalles gjenta bloomers. Men gjenta blomstrende ikke er en garanti. Plantene må få riktig omsorg å bli belønnet med et par måneder av vakre blomstene.

Instruksjoner

•Pinch av blødende hjerte blomstrer under blomstene når de er ferdig med blomstringen. Dette oppmuntrer gjenta-blomstrende blødende hjerter å blomstre lenger.

•Et blødende hjerter ofte én eller to ganger i uken, fra våren til høsten med ca 1 tommers vann hver gang. En konstant tilførsel av fuktighet vil holde mange blødende hjerter blomstrende. Ikke la jorda tørke opp eller bli mettet. Konstant liten fuktighet er målet.

•Mulch blødende hjerter til å bevare fuktighet. Bruke 2 til 3 inches av mulch, som bark mulch, vil hjelpe å holde jorda litt fuktig og derfor hjelpe de blødning hjertene til holde blomstrende.

Tips og advarsler

  • Ikke alle blødende hjerter er gjenta bloomers. For eksempel dør Dicentra spectabilis tilbake etter blomstrende på forsommeren.