Hvordan få blod av hvite Jeans

May 1

Blod i klær, spesielt hvite jeans, kan være problematisk at blod er et protein og må bli tatt hånd om raskt. Noen flekker remover produkter hevder å fjerne blodflekker, men alltid virker ikke eller kan være ikke umiddelbart tilgjengelig i hjemmet. Det er ingen grunn til panikk - bare ivareta hvite jeans raskt med noen hjemme rettsmidler. Dette kan fjerne blood flekker og gjøre jeans så god som ny.

Instruksjoner

•Fjern den hvite jeansen som har blod flekker og skyll raskt i kaldt vann. Suge dem i kaldt vann i 45 minutter og deretter stige igjen. Klær kan være gjennomvåt natten hvis flekken er stor. Etter bløtlegging, burde flekken være borte. Hvitvasking som normalt. Bruker ikke varmt vann, men, som det kan sette flekken. Hvis du ikke kan fjerne jeans umiddelbart, blot blod flekken med kaldt vann og en vaskeklut å fjerne så mye blod som mulig. Når du kommer hjem, suge jeans i kaldt vann.

•Soak jeans i vann blandet med hvit eddik hvis soaking i kaldt vann alene ikke fungerte. Legge til en 1/2 c hvit eddik i kaldt vann og la jeans i denne løsningen i flere timer. Endre løsningen hver time. Når flekken ser ut som det er helt borte, skyll stedet igjen med kaldt vann og hvitvasking.

•RUB flekker med en liten mengde svært konsentrert væske vaskemiddel hvis du ikke klarer å få flekken ut med kaldt vann eller blod har tørket. Bruk en myk skrubbe børste eller en tannbørste. Ikke bruk vann på dette tidspunktet. La behandling satt til 10 minutter. Skyll flekken i kaldt vann og skrubbe flekken som du skylle under vann. Nyt jeans i kaldt vann i 24 timer hvis vaskemiddel ikke fjerner flekken, endring av vann hver noen timer.

•Fyll rensevæske direkte på hvite jeans hvis flekken vedvarer etter bløtlegging og skrubbing med vaskemiddel. Skyll jeans i kaldt vann etter la rensevæske satt i flere minutter. Rubbing alkohol ikke vil skade hvite jeans og bør fullt fjerne blod flekken. Hvis ved en tilfeldighet dette ikke fungerer, kan du dab hydrogenperoksid på flekken med en bomullsdott som en siste utvei. Du vil kunne se peroxide fjerne og bleking flekken umiddelbart. Skyll i kaldt vann og hvitvasking som normalt.

Tips og advarsler

  • Bruk ikke varmtvann.
  • Endre soaking vann eller eddik-vann løsningen ofte.
  • Har jeans profesjonelt renset hvis du er nølende fjerne flekken.
  • Bruk hydrogen peroxide bare som en siste utvei som det kan bleke klær.