Hvordan få biff saus av en stol

October 17

Prøv å få biff saus av en polstret stol ved å rense flekken snarest du legge merke til utslippet. Straks rense flekken øker sjansene for fjerner den uten eventuelle gjenværende rester. Biff saus er en mørk stoff som kan inneholde olje som setter inn i stoffet raskt. En løsning som inkluderer flytende oppvaskmiddel hjelper skjære gjennom fett å fjerne flekken og holde stolen ser flott.

Instruksjoner

•Blot flekken med absorberende håndkle eller papirhåndkle med en løfte bevegelse, i stedet for gni saus inn i stolen. Starte blotting på utsiden av flekken og arbeid innover for å hindre spredning flekken.

•Mix 1 spiseskje med en fett-skjæring flytende oppvaskmiddel med 2 kopper kaldt vann. Dypp en rent håndkle eller svamp i løsningen. Vri ut håndkle eller svamp så det ikke er dryppende. Blot på flekker fra ytterkanten og jobbe innover.

•Rinse fille med kaldt vann, og fortsette å pletten på flekken med et rent håndkle og rengjøringsmiddel til flekken forsvinner.

•Kontroller flekken etter møbeltrekk tørker for å bekrefte den er borte. Gjenta blotting prosessen med parabolen såpevann før flekken er ikke lenger synlig på tørr møbeltrekk.

•Rengjør møbeltrekk med et kjemisk møbeltrekk rengjøringsmiddel rengjort hvis flekken ligger i fra rubbing eller var ikke umiddelbart etter flekken dukket. Kjøpe en kjemisk rengjøringsmiddel i husholdningenes forsyning butikker som selger rengjøringsprodukter.