Hvordan få betonggulv å stoppe svette

December 19

Et svette betonggulv kan være indikativ av mange problemer opprettet med skives installasjon. Skive isolasjon, for eksempel manglende eller mangel på en damp barriere kan føre til fuktighet stiger gjennom skive inn strukturen ovenfor. Etter plassering, er det vanskelig å gå tilbake og fikse det som forårsaket svetting i første omgang, men du kan redusere, om ikke stanse effekten helt. Alt som trengs er å tørke ut båren, deretter forsegle slik at seepage av fuktighet i fremtiden.

Instruksjoner

•Rengjør betonggulv feiing det med en kost og deretter mopping det med en pH-nøytralt rengjøringsmiddel. Skyll med vann og klappe den tørr med et stykke tøy.

•Reduser slitasjen luftstrømmen i rommet. Dette kan forårsake kondensering, opprette væte på din betong.

•Plasser to avfuktere i rommet fjerne fuktighet fra luften. Tillate dehumidifiers arbeide lenge nok tørke gulvet.

•Apply tre lag av mur fugemasse over betongen å forsegle gulvet og hindre seepage av fuktighet til toppen av betongplate. Bruke en maling roller med en utvidelse stang festet for å spre tetningsmasse i overlappende rader over gulvets overflate. Hold hver overlapping på om lag 2 inches å sikre god dekning av overflaten. Vent en time mellom hvert lag for å tillate en å begynne tørke før neste. Tillat det siste laget 72 timer tørketid før bruk av gulvet igjen.