Hvordan få bensin av jakker

October 29

Hvordan få bensin av jakker

Bensin har en karakteristisk lukt som gjør sin tilstedeværelse kjent. En utilsiktet splatter bensin som du er pumpe gass kan forårsake jakken blir misfarget og stinkende hele dagen. Selv om noen lukt forsvinne naturlig, er bensin ikke en av dem. En jakke som lukter gass overfører lukt til andre jakker mens lagres i skapet. Men du trenger ikke å lukte like en bensinstasjon når du bærer jakken. Du kan med hell fjerne bensin flekk og odor, men må gjøre så nøye for å unngå å gjøre flekken permanent.

Instruksjoner

•Lay bensin-farget jakken på en flat arbeidsflate. Dekk flekken med baking soda å absorbere fuktighet og fjerne lukt stoffet. La bakepulver på flekken i 30 minutter før børsting den i papirkurven.

•RUB prewash flekkfjerner på gjenværende bensin flekker. La den suge i stoff fibrene i tre eller fire minutter.

•Vaskestasjonen tømmes jakken i varmeste vannet tillatt for stoffet. Legg vaskemiddel og 1 kopp hvit eddik til vaskesyklusen å fjerne eventuelle gjenværende bensin flekker og lukt.

•Drape jakke over en tørketid rack utenfor eller i nærheten av et åpent vindu. Tillate luft å friske og fjerne lukt stoffet som jakken tørker.

Tips og advarsler

  • Erstatte hverandre absorberende, som maismel eller talkum, å absorbere bensin.
  • Behandle klær som er tungt farget med bensin av snyltende stoff med Klesrens løsemiddel på baksiden av flekker. Trykk en ren klut på stoffet å absorbere den løsemiddel og tidligere tillater stoffet å air-dry. Fortsette med fremgangsmåten her for å fjerne resten av flekker.