Hvordan få ballen ut av en enkelt dusjbatteri

December 12

Får ballen ut av en dusjbatteri krever noen grunnleggende ferdigheter og er det første trinnet i reparere eller erstatte viktige deler. Ballen på din dusjbatteri er faktisk ventilen som regulerer vannstrømmen og sin temperatur i dusjen enkelt-håndtak. Denne liten metal ball har noen innløp hull i, og de tillater vannet til kranen tut. Erstatte ventilen ofte løser lekker og problemer med temperaturen.

Instruksjoner

•Shut av vann til dusj lukke hjemmet viktigste vannlinjen på varmtvannsberederen.

•Ta ut plast dekker på den øverste delen av håndtaket og skru den lille skruen under den med en skrutrekker eller imbusnøkkel hvis det er en Allen hodet skrue. Skyv håndtaket tilbake og av kranen.

•Fjern kuppelen cap, runde mutteren skrus på slutten av kranen kroppen, med en stor tang. Bruk bare mild kraner for å løsne denne delen som kraftig press kan skade kranen.

•Ta plast vaskemaskinen og gummi skive av kranen kroppen med hendene eller lirke dem ut med en skrutrekker om nødvendig.

•Løft opp ballen ut av dusjen med fingrene eller et par tang. Erstatt ballen og setet fjærer under den hvis du vil reparere dusjbatteri og gjenoppbygge kranen ved å erstatte deler i omvendt rekkefølge.