Hvordan få avskum av boblebad

October 13

Hvordan få avskum av boblebad

Et boblebad er ofte begrepet brukes til å beskrive alle typer jetted badekar, og soaking i en er avslappende og jets kan hjelpe lindre bort aches og smerter. Men hvis dysene ikke rengjøres regelmessig, eller hvis du nylig brukte badeoljer eller bobler, som du bør, kan det hende avskum kommer ut fra jets når de er aktivert. Om din boblebad har en bygge av såpe avskum på overflaten eller avskum i jet er avløp systemet, kan du enkelt fjerne den ved hjelp av felles husholdning produkter.

Instruksjoner

•Rengjør avskum fra overflaten av badekaret med bad renere utviklet for å fjerne såpe avskum per etikett instruksjoner. Alternativt fylle en sprayflaske med ren hvit eddik og liberalt spray avskum å mette området. La eddik suge i 10 eller 15 minutter og så skrubb avskum bort med en nylon børste. Skyll badekar med vann og gjenta om nødvendig.

•Fyll badekaret med varmt vann til det når 2 eller 3 inches over boblebadet jets, og Legg til 1/2 kopp klor og 1 til 4 spiseskjeer pulverisert oppvaskmaskin vaskemiddel. Ikke bruk vanlig oppvaskmiddel, som er for sudsy.

• Kjør boblebadet jets i 15 minutter å rengjøre avskum i jet er rørleggerarbeid system. Tøm og fyll badekaret, men denne gangen bruk kaldt vann. Kjør jets i 10 minutter å skylle dem. Avløp og skyll innsiden av badekar med vann en siste gang for å fjerne rester eller rusk fra rense dysene.

Tips og advarsler

  • Les brukerhåndboken første nøyaktige instruksjoner for hvordan du rengjør dine bestemt badekar og jets.