Hvordan få Automotive fett av en bomull skjorte

October 25

Hvis du har noen gang arbeidet på en bil, er det sannsynlig du avsluttet arbeid med bilindustrien fett på din klær. Den gode nyheten er at hvis du flekk en bomull skjorte med rotete stoffet, du ikke nødvendigvis trenger å kaste skjorte. Hvis du behandler flekken raskt kan bruke riktig teknikk du redde skjorta.

Instruksjoner

•Ta av skjorten og dryss litt talkum eller maismel på den hvis du ikke vaske det umiddelbart. Disse stoffene bidrar til å absorbere overflødig fett.

•Apply en forvask flekker remover til området og la den sitte i 10 minutter.

•Vaskestasjonen tømmes skjorte i hotteste innstillingen mulig. Les etiketten på skjorta å finne ut hvilke vann temperaturinnstillinger anbefales. Noen bomull skjorter er utsatt for krymping hvis utsatt for svært varme temperaturer, så husk å lese vask retningene.

•Kontroller skjorte når den er ferdig vask å se hvis flekken er fjernet. Hvis det er, kan du sette den i tørketrommelen hvis koden sier det er trygt å gjøre dette. Hvis du ikke skulle sette den i tørketrommelen, heng skjorte tørke. Hvis noen av flekken forblir, gjenta prosessen starter med sprøyting flekken med en forvask flekkfjerner.