Hvordan få appelsinjuice flekker av Lær

July 7

Appelsiner er godbiter som er fullstappet med vitamin C og fiber. Dessverre, når en av disse saftige perler land noe annet sted enn munnen, en skjemmende oransje flekker er ofte igjen. Dette er særlig skremmende når juice skjer slå seg ned på en overflate som kan være vanskelig å rengjøre, som skinn. Porøse og naturlig absorberende, skinn er utsatt for flekker. Det er imidlertid ingen grunn til panikk. Når fleste juice har blitt visket bort, kan noe væske som har funnet veien inn fibrene lett fjernes med vanlige husholdningsartikler.

Instruksjoner

•Trykk papirhåndkle hardt mot stained området å absorbere juice. Tørk forsiktig for å fjerne alle fruktkjøtt som kan være dvelende på overflaten av materialet.

•Fyll 1 ss. mild flytende parabolen-vask såpe i en liten bolle. Legg 2 kopper kaldt vann og rør briskly til såpeskum begynner å danne.

•DIP en myk klut i soap-løsning. Vri klut lett for å fjerne alle overflødig vann. Trykk fuktig materialet mot skinn og gni forsiktig, flytte kluten i små sirkler, arbeider fra ytterkantene av flekken mot midten.

•Tørk såpevann med en fuktig svamp og deretter buff skinn tørr med en myk klut. Hvis noen flekker restene, gjenta.

•Plasser 1 ss. olivenolje i et grunt fat. Dyppe slutten av en bomullspinne i olje og gni bomull mot skinn, helt belegg det berørte området. Såpe har strippet bort noen av lærs naturlige oljer. Olivenolje vil tilstand materialet og holde det tørker ut. Trykk et papirhåndkle mot det behandlede området å pletten opp noen ekstra olje.