Hvordan få alle din hjem telefoner arbeider med Comcast Digital stemme

September 27

Comcast Digital stemme eller CDV har som de liker å kalle det, sikkert gjort en innvirkning på hjemmetelefon serviceindustrien. Digital kvalitet, ingen statisk, surfe nettet og snakke i telefonen samtidig. Dette er bare noen av grunnene tusenvis bytter til den største kabel-selskapet telefontjeneste.

Men når det gjelder teknikeren under installere det, mange kunder oppdage at Comcast bruker entreprenører for å gjøre sine installasjoner, og noen av disse gutta kan knapt si et bredbåndsmodem fra en digital omformer-boksen. Hva ender opp skjer i mange tilfeller, er at etter installasjonen kundene innser at bare en av sine telefoner arbeider og den er koblet direkte til baksiden av CDV modemet. Her er hvordan å få resten av telefonene arbeider uten å vente på en annen tjenesteyter å komme ut og rote ting enda verre.

Instruksjoner

•Når du se på baksiden av Comcast CDV modem, vil du se hvor telefonkontaktene ligger. Målet med denne jobben er å få en telefonlinje fra "linje 1"-utgang på CDV modemet til en av hjemmet ditt eksisterende Telefonjacks.

•Den første vil du gjøre er å sørge for at teknikeren koblet din telefon ledninger i telefon-boksen på siden av ditt hjem. Dette er et skritt som savner de rutinemessig, og det kan føre til alle slags problemer.

Finn boksen, åpne den og hvis du ser nederst til venstre, vil du se en telefonkontakt. Bare dra i telefonen støpselet ut av kontakten. Lukk opp boksen og hodet inn igjen.

•Lengden på telefon wire skal du trenger for denne jobben bestemmes på avstanden til nærmeste telefonkontakten. Når du kjøper telefonlinjen, kontroller at endene av det har terminal plugger på dem.

• Det er to måter å kjøre telefonlinjen til nærmeste tilgjengelige telefonkontakten: innenfor og eksternt.

Du kan bruke en wire fisk og kjøre telefonlinjen gjennom vegger, eller hvis telefonkontakten er i samme rom eller et rom i nærheten, du kan stifte telefonlinjen til baseboard og kjøre den eksternt rundt omkretsen. Husk å bruke isolert stifter hvis du velger denne ruten.

•Hvis du velger å kjøre den eksternt, så alt du trenger å gjøre er plugg en ende av telefonlinjen til "linje 1" utgangen på baksiden av CDV modem og plugg den andre enden til kontakten i veggen.

Kontroller at CDV modemet er slått på og koblet til koaksialkabel linjen. Hvis du plukke opp mottakeren på en av telefonene dine, bør du høre summetonen.

•Hvis du vil kjøre telefonlinjen gjennom veggen, deretter jobben krever litt mer arbeid. Det første du må gjøre er finner du skal knyttes til telefonkontakten.

Fjerne telefonkontakten i veggen ved å skru ut de to skruene som fester den til boksen veggen. Trekk den forsiktig ut av veggen.

•Next, avhengig av hvor langt du kjører telefonlinjen, må du bruke metalltråd fisken for å trekke telefonlinjen gjennom veggen. Hvis kjøre er langt, så vil du sannsynligvis måtte kutte noen tilgang hull i veggene bruke en gips så.

•Når du får telefonlinjen kjører gjennom veggen og i åpne-boksen, vil du måtte kutte terminal pluggen og separate ledninger.

Hvis du ser bak eksisterende telefonkontakten, vil du se fire farget ledninger (rød, grønn, svart og gul).

•Sett stripe ca 1/2 tommers isolasjon av ledningene i nye telefonlinjen. Så, bare koble hver ledning til terminalen på baksiden av eksisterende telefonkontakten. Koble liker fargen like farger (svart til svart, gul til gul, etc.).

•Når alle ledninger er koblet til de riktige terminalene, resecure telefonkontakten i veggen boksen bruker skruene du fjernet tidligere.

• Tilbake på Comcast CDV modemet, koble den andre enden av telefonlinjen til "linje 1" output portalen. Kontroller at koaksialkabelen er koblet til modemet og at den er slått på og du får en summetone på hver av ditt hjem og telefoner.

Det er alt det er å den. Nå du ikke behøver å kjøre hele huset hver gang telefonen ringer!

Tips og advarsler

  • Hvis du planlegger kjører ledningene gjennom vegger, må du planlegge reiseruten før begynnelsen.
  • Vær forsiktig med elektriske ledninger kjører gjennom vegger hvis du gjør en i-vegg-installasjon.