Hvordan få agurk vinstokker å støtte mer frukt

March 8

Hvordan få agurk vinstokker å støtte mer frukt

Hvis du er i en lavkonjunktur og bare ikke kan synes å vokse blomstrende agurk plantene, ikke fret. Kanskje din agurker får ikke nok vann, ditt space er begrenset eller en sykdom er i jord. Med bare noen få endringer, kan du få agurk vinstokker å vokse og støtte mer frukt. Du kan også nyte største agurk høste hittil, så mye som du har ekstra å gi bort.

Instruksjoner

•Grow agurk i en hage seng som er endret med massevis av organisk materiale, som kompost eller godt råtnet gjødsel. Dryss litt nitrogengjødsel etter agurk plantene begynner å vokse og spredt. Bruk en passende mengde som angitt på den gjødsel etiketten.

•Drei mens du øker din agurker hvert år, spesielt hvis de ikke vokser godt året. Det kan være noe i jord som ikke bidrar til økende sterke, fruktbare agurk plantene.

•Grow vining agurker nær støtte. Dette hjelper agurk plantene vokser i en liten plass å kunne støtte og håndtere mer frukt. Plante disse planter ved et gjerde eller espalier. Wire bur fungerer også bra. Vining agurk plantene vil naturlig vokse opp og støtte, men du må kanskje litt guide ny vekst i retning av støtte.

•Hold agurk vinstokker fuktig og vintreet kan håndtere mer frukt. Vann dem nær sine røtter som en soaker slange og ikke fra ovenfor hvis mulig. Det hindrer blad sykdommer. Vann dem med 1/2-inch vann samtidig om en gang til to ganger i uken, som agurk har tynt røtter. I den varme sommeren, skjønt, vann agurk vinstokker tre til fire ganger i uken når nedbøren er sparsom. Hvis bladene begynner å gulne, kan du være vanning dem for mye.

•Fjern bulkete eller rotting frukt. Planter kan bruke sin energi å vokse bedre og muligens vokse ytterligere frukt.