Hvordan erstatte vinduet skrur på Andersen sidehengslede Vinduer

April 28

Andersen er en av de ledende produsentene av windows på markedet i dag. De tilbyr mange forskjellige stiler og å passe alle hus ønske. En av deres mest populære windows er vinduet casement. Denne typen vinduet åpnes ved å slå en liten sveiv sitter nederst langs terskel. Over tid denne sveiv kan bli skadet og må byttes. Du kan erstatte denne sveiv i nesten ingen tid ved å følge noen enkle instruksjonene.

Instruksjoner

•Crank vinduet til åpen posisjon. Vri på sveiven med urviseren til vinduet er helt åpent. Score nederst terskel med en barberhøvel kniv å bryte av maling under pedalene.

•La snuse bar under terskel og trekk terskel. Sett inn en flat sparkel under Lirk bar å hindre tre under fra å bli skadet.

•Gå helt nederst på terskel å arbeide det løs. Trekk opp i vinduet litt å fjerne det fra sin posisjon på pedalene. Trekk på operatør skoen fra pedalene å fjerne det fra sash.

•Skru sveiven med en skrutrekker og fjern den fra vinduet. Angi nye pedalene på plass og skru den ned ved hjelp av samme hullene som ble brukt for den gamle. Koble operatør skoen på plass i rammen.

• Kjør en perle av silikon fugemasse nederst på karm og trykk ned fast sette den tilbake på plass. Lukk vinduet ved å vri på sveiven. Åpne vinduet igjen for å sikre at det fungerer.