Hvordan erstatte vinduet sel & fuger

February 28

Tetninger lim brukes ofte til å forsegle ruter til rammen. Fuger er også nyttig å holde kjølig eller varm luft fra å rømme et rom. Siden vannbasert fuger er det vanligste materialet som brukes for vinduet sel, kan det bli forvitret og tørr etter tid i solen eller varme. Erstatte segl tar bare et par timer å fullføre. For å holde din hjem energi effektiv, er det viktig å se etter skade vinduet sel noen ganger i året.

Instruksjoner

•Fjern gamle fuger limet. Skrap det bort med en sparkel, og Fjern alle maling som er rundt windows også, så den nye fuger seal overholde riktig for å forhindre luften seepage.

•Fargeringer bort alle støv eller rester fra vinduskarmen ved hjelp av en pensel. Våt ikke arealet, eller må du vente til det er helt tørt før du legger den nye seal. Legge caulking lim til et fuktig vil forsegle den i, forårsaker mold eller tre skade til slutt.

•Sett fuger limet i pistolen. Starte limet i 45-graders vinkel, og pass på å få en konstant stødig direkteavspilling av limet inn i gapet mellom vinduskarmen og ruten. Prøv ikke å stoppe strømmen limet i gapet, som det kan føre til ikke-uniform programmet.

•Glatt ut fuger limet med sparkel hvis nødvendig. Kontroller at det har kompaktert inn i gapet mellom vindu og ramme.

•Tillat fuger limet tørke så lenge rettet.

Tips og advarsler

  • EnergySavers.org foreslår å bruke limet når den er tørr og varm utenfor med lav fuktighet å hindre limet fra sprengning eller hevelse som det tørker.