Hvordan erstatte vinduet perle glass

March 9

Hvordan erstatte vinduet perle glass

Erstatter Vinduer på et tre-innrammet vindu er en enkel jobb som krever bare en stødig hånd og enkle verktøy for å oppnå profesjonelle resultater. Eksisterende Vinduer sammensatte, også kalt kitt, og glasset er fjernet. Rammen er rengjort før installere glasset. Vindusruten eller en ny rute, er installert med glazier's poeng og nye kitt brukes å forsegle vinduet og holde det på plass. Avhengig av størrelsen på vinduet, kan denne jobben gjøres i et par timer eller en dag.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren løs tørket putty fra vinduskarmen med en sparkel. Varm fast på kitt med en hårføner å løsne den. Skrape putty fra til den glazier poeng som holder den eksisterende ruten til rammen. Forsiktig lirke den glazier poeng av tre med en sparkel. Fjerne glasset. Skrape av eventuelle gjenværende putty og støv rammen med sash pensel til å fjerne eventuelle gjenværende rester fra rammen.

•Apply en liten mengde putty (1/4 - 1/2-inch ball) i indre hjørnene av rammen. For store vinduer, satt litt på kitt på midten av kanten som holder vinduet på alle fire sidene. Dette vil midlertidig holder ruten på plass mens du installerer den glazier poeng. Sett glasset på plass og trykk forsiktig for å følge ruten til rammen.

•Installer glazier's poeng ved å trykke dem inn i rammen, holder glasset tett mot tre. Bruke blad av kitte kniven for å presse det glazier poeng i rammen før de kan gå lenger. Siden denne typen ramme ikke bruker tre strimler for å holde glasset på plass, kan du installere en glazier poeng hver 4 eller 5 inches langs hele kanten av glasset.

•Rull en klump av glazier's kitt i et langt tau på en flat overflate. Diameteren på tauet avhenger vinduskarmen, men en 1/2-tommers diameter tauet vil vanligvis være nok. Plasser og trykk forsiktig på kitt tauet inn i rammen slik at den dekker kanten av glasset og glazier's poeng. Fortsett til det er et tau på kitt rundt hele ruten.

•Mix om en teskje oppvaskmiddel i en liten, kaffe cup-størrelse fartøy vann. Som du jevne glass sammensatt med kitte kniven, må du jevnlig stoppe for å rengjøre kniven. Vaskemiddel vil også fungere som smøremiddel og gjøre jobben raskere.

•Hold sparkel slik blad danner en 45-graders vinkel med kanten av rammen og hjørnet av bladet hviler på glasset. Med lett press, å trekke kniven over kanten på rammen, trykke på kitt inn i rammen, hvor den møter glasset. Fortsett til hele omkretsen av ruten er overholdt rammen med putty. Rydd overskudd putty før det tørker.