Hvordan erstatte ventilen stammen vaskemaskinen av en enkelt-håndtak tappekran

November 1

Enkelt-håndtak badekar kraner er referert til som washerless fordi de ikke tappekran komprimeringsmetoden søker eller avlaster presset på en gummi skive å kontrollere vannstrømmen når håndtaket er slått. Washerless kraner bruker en kassett, CD, membran eller ball metode for å kontrollere både vannmengde og temperatur. Imidlertid ballen kraner benytte en vaskemaskin på samlingen cam. Washerless kraner krever svært lite teknisk kunnskap eller ferdigheter med verktøy for å reparere eller erstatte deler. Et hus med liten eller ingen erfaring bør tildele to timer å fullføre dette prosjektet.

Instruksjoner

•Start av viktigste vanntilførselen til huset. Dette er vanligvis ved vannforsyning hvor rør inn huset.

•Fjern festeskruen på undersiden av håndtaket, bruker en Allen fastnøkkel. Dra håndtaket rett ut.

•Passer skiftenøkkel slutten av skiftenøkkel-hex fastnøkkel, inneholdt i ballen tappekran erstatning deler kit over justere kragen og vri det mot klokken for å fjerne den.

•Wrap en klut rundt cap å hindre marring finish av metall og gjøre det mot klokken med en kanal låse tang å fjerne den. Justere ringen gjenger i hetten vil gå av på samme tid.

•Løft opp ballen og cam forsamlingen rett opp å fjerne den. Cam er på toppen av forsamlingen, overfor ballen, og cam vaskemaskinen er sirkulær platen av cam. Fjern den med nål nebbtangen eller fingrene og erstatte den med ny skive fra ballen tappekran erstatning deler kit.

•Bytt ballen og cam tilbake til kranen slik at sporet i siden av ballen glir over det tilsvarende knappenål på kranen huset. Kontroller at kategorien cam glir inn i hakket på huset.

•Sett sammen kranen, følgende demontering prosessen i revers. Slå på vannet og se etter lekkasjer.