Hvordan erstatte varmeelementet i en bolig sentral enhet

November 15

Split-systemet sentrale luftavkjølere har en inni skapet kjent som luften handler som har kjøleelementer og varmeelementer. Hvis din varmeelement mislyktes og må erstattes, kan det være dyrt å leie en profesjonell til å gjøre det. Heldigvis endre varmeelementet er en enkel prosess, og du kan gjøre det selv. Med riktig verktøy og retninger kan du trygt fjerne gamle varmeelementet og installere den nye.

Instruksjoner

•Fjern luft behandleren elektrisk frakobling. Trekk ut det elektriske koble på luften handler. Hvis du har en gammel luft handler uten en elektrisk frakobling, slå av strømbryteren til luften handler.

•Fjern panelet av luften handler. Bruk skrutrekkeren til å fjerne alle skruene som holder panelet på plass.

•Locate elektriske ovnen i luften behandleren kabinett. Fjern båndet kablene elektriske ovnen. Fjern alle skruene som holder den elektriske motoren på plass. Når du har skruer og kabler av, kan du trygt trekke ut elektriske ovnen. Hvis du ikke vet hva elektriske ovnen ser ut, se på erstatning ovnen for veiledning.

•Plasser nye elektriske ovnen der den gamle var. Sikre ovnen på plass ved å installere skruene. Koble båndkabelen til elektriske ovnen til slutt ledningene.

•Bytt luften handler dekke og sikre det på plass med skrutrekkeren. Slå på strømmen ved å sette inn det elektriske koble tilbake på plass eller aktivere kretsbrytere. Slå på elektriske ovnen og vent minst 10 minutter å starte.