Hvordan erstatte vanlig toalett med Bidet

July 21

Hvordan erstatte vanlig toalett med Bidet

Bidet opprinnelse i Frankrike som en betyr av rensning etter toalettbesøk uten å bruke toalettpapir, eller å få hendene skitne. Enhetene erstatte ikke toaletter, men i stedet utfylle dem. To sitte ofte side-ved-side i et bad, tillater en bruker å søke hjelp på toalettet og flytte til bidet å vaske. Bidet er bygget på samme måte til toalett, så installere på en eksisterende toalett avløp er mulig.

Instruksjoner

•Tøm eksisterende toalettet. Slå av vannforsyningen bak toalettet ved å vri på bryteren av stengeventilen klokken. Fjern lokket fra tanken og hold flush spaken slik at tanken og bolle tømme helt. Fjern gjenværende vannet med våt/tørr vakuum.

•Fjern toalettet ved å koble kaldt vannforsyning og skru ut de to ankeret bolter på hver side av bollen. Løft bolle og tank av avløpet og sett til side.

•Lokk med bidet på topp siden, satte voks på bidet avløp og trykk fast for å sikre. Snu bidet tilbake og center ermet på forseglingen over avløpet. Juster hullene i bidet med screwholes i avløpet og sette inn en anker bolt i hvert hull. Angi en vaskemaskin på en av boltene og stram med en mutter langs tråden for hånd. Sikre mutteren med en halv-sving av skiftenøkkelen, deretter gjentar med andre anker bolt.

•Apply en perle av caulk omkretsen av bidet å forsegle den på gulvet.

•Hook opp bidet til husets vannforsyning ved å koble fleksibel linjene til de tilsvarende varme og kaldt vann linjene.

Tips og advarsler

  • Etter fjerner toalettet, jam en fille i avløpet hindre at kloakken gasser fylle badet. Fjern fille før du plasserer bidet over avløpet.