Hvordan erstatte Valley badekar håndtak

February 21

Over tid, kan badekar håndtak bli oppskrapet, misfargede eller brutt. Skifte en Valley-tappekran håndtak er en enkel reparasjon jobb som tar bare minutter. Dalen tappekran håndtak knytte til deres ventil stammer på to måter. På noen modeller er håndtaket festet til slutten av ventilen stammen av en Phillips skruen. Skruen er vanligvis dekket av en hurtigfeste plast eller metall plate. På andre stiler, er håndtaket festet til siden av ventilen stammen med en hex skrue. Inspisere den gamle håndtaket for å se hvordan den er koblet til ventilen stammen for å bestemme riktig fjerning teknikken.

Instruksjoner

Tappekran håndtak med slutten-skrue

•Pry av metall eller plast hetten som dekker skruen med blad av en smør kniv. Skru sentrale skruen som holder håndtaket til ventilen stammen. Hvis korrosjon eller mineral innskudd gjør skruen vanskelig å slå, spray skruen med gjennomtrengende olje og vente 10 minutter før du fjerner skruen. Dra i spaken av ventilen stammen.

•La et nytt håndtak på ventilen stammen, som det går. Sett den gjengede enden av erstatning skruen gjennom sentrale hullet i håndtaket. Skru håndtaket på plass. Må ikke strammes.

•Sett den snap-on cap på enden av håndtaket og trykk feste det på plass.

Hex-skruen vedlegg

•Locate hex skruen som fester håndtaket på siden av ventilen stammen. Inn skruen en Allen fastnøkkel og vri mot klokken for å løsne. Hvis korrosjon eller mineral innskudd gjør skruen vanskelig å slå, spray skruen med gjennomtrengende olje og vente 10 minutter før Løsne skruen. Dra i spaken av ventilen stammen.

•La et nytt håndtak på ventilen stammen, som det går.

•Sett Allen skiftenøkkel i hex skruen og slå klokken å stramme.

Tips og advarsler

  • Hvis håndtere utskifting er del av en større VVS-reparasjon jobb som innebærer fjerning av ventilen stammen, slå av vannforsyningen til badekaret før du starter kjørselen.