Hvordan erstatte utsiden døren trimme

May 13

Utsiden døren trimme kan vise slitasje på grunn å bli utsatt for alle typer vær. Derfor må din trim byttes fra tid til annen. Selv om eksisterende trim er fortsatt i god stand, kan du endre utseendet av ditt hjem ved hjelp av materiale. Du trenger ikke å være en snekker erstatte utsiden døren trim hjemme. Med riktig verktøy og litt oppussing kunnskap, kan du oppgradere huset uten å måtte ansette en kostbar altmuligmann. Ny dør trim kan gå langt i å forbedre det ytre utseendet av ditt hjem.

Instruksjoner

•Trykk en kruse meisel bak gamle trim rundt døren og lirke den av; ikke Fjern eksisterende neglene til gamle trim er av. Bruk en stripe av kryssfiner hvile verktøyet nysgjerrige på når nysgjerrige for å forhindre skade på utvendig bordkledning ferdig.

•Fjern eksisterende negler bruker en spiker remover eller hammer klo.

•Measure gamle trim beregne målene for nye trim. Plass trim som må kutte spisst tabellen og kutte den. De fleste trim engler vil være på 45 grader, så sett spisst til denne graden og lås den før kutte.

•Plasser nye trim i døren målingene er riktig og at vinkler passer. Hvis det er mellomrom mellom vinkel kutt, bruke en hånd planer eller elektrisk slipemaskin for å fly vinkelen slik at den passer. Bruke en tre sparkel til å fylle ut noen små sprekker, og sand trim ned glatt etter filler har tørket.

•Nail trim i stedet bruker Fullfør negler. En brad spikerpistolen eller avslutning spikerpistol fungerer bra for trim arbeidet. Hvis en ikke er tilgjengelig, fullføre bruk negler med en finish hammer. I noen tilfeller kan predrilled hull være nødvendig for negler hindre trim i å dele. Plasser en nagle sette på hodet av spiker og trykk med hammeren til spiker er sunket ned i ansiktet av tre. Til slutt, fyll ut hull med tre sparkel og sand dem glatt.

•Paint eller beis tre trim å blande med fargen din huset, eller legge til en pop farge nøytral fasader.