Hvordan erstatte Trim rundt et vindu

June 4

Hvordan erstatte Trim rundt et vindu

Vinduet trim er installert rundt windows både inn og utenfor huset. Det er ment å dekke opp avstanden mellom vinduet og rammen på innsiden av huset. Det hjelper for å forsegle vinduene på utsiden av huset og gir hjemmet et profesjonelt utseende. Det er mange forskjellige design for vinduet trim. Det kan være laget av tre, vinyl eller kompositt materialer og tilbyr en rekke ser etter alle hus behov.

Instruksjoner

•Measure hver side av vinduet langs interiøret i huset og ta målinger. Gjenta prosessen for utsiden av huset.

•Mark på casing hvor kutt må gjøres. Skyv stykket inn så og linje opp bladet med merket på linjen. Dra ned spaken og kuttet casing direkte på linjen. Gjenta prosessen for alle de andre tekstområdene casing.

•Posisjoner det første stykket casing så det er flush med øverst og nederst i vinduet. Dette forlater plass til hjørnet blokken som skal installeres. Hammer etterbehandling spiker spredt hver 6 inches. Gjenta prosessen for casing på de andre sidene i vinduet.

•Plasser et hjørne blokk i hvert hjørne av vinduet. Passer det inn i åpningen og hamre det på plass med to etterbehandling negler. Gjenta prosessen for alle av hjørnene i vinduet.

•Skjære brikkene for utvendig hus som de innvendige delene ble kuttet. Påfør et lag med maling for brikker. Pensel på ett strøk med tynn pensel. Installere utvendig bitene og bruke hjørne blokker på samme måte som interiøret i huset.

Tips og advarsler

  • Alltid så bruk vernebriller når du arbeider med en miter for å beskytte øynene mot flygende biter av tre.