Hvordan erstatte tresøyler

April 2

Hvordan erstatte tresøyler

Tre kolonner leveres i to store varianter-Last flytte og dekorative. Dekorative kolonner er vanligvis ikke permanent festet. Hvis du vil erstatte dem, alt som kreves er kjøp og plassering av en ny kolonne. Fordi bærende kolonner støtte vekt, erstatning er litt komplisert. Du må planlegge støtte indirekte vekten mens fjernes gamle kolonnen og den nye kolonnen settes på plass. Ta deg tid med dette prosjektet å opprettholde sikkerhet og den strukturelle integriteten av ditt hjem.

Instruksjoner

Fjerner gammelt-kolonnen

•Plasser innlegget kontaktene på hver side av kolonnen. Mål fra toppen av kontaktene av overhead strålen. Klipp 4-tommen x 4 tommers innlegg å passe, med 2 inches til overs. Kuttet en 11 1/2-inch lang stykke 2-tommers med 12-tommers trelast å kvele toppen av hvert innlegg. Angi ett innlegg til braketten på hver post jack, med en 2-tommers med 12-tommers stykke på toppen.

•Løft kontaktene til innleggene er tettsittende. Veksle mellom hver jack, oppdra dem vri om gangen til strålen støttes av midlertidige innlegg. Bruk en snuse for å fjerne alle trim rundt toppen av kolonnen å avdekke felles. Kuttet alle festene holder toppen av kolonnen på plass med en Stempelkompressorer så.

•Trykk ut bunnen av kolonnen fra strålen med en slegge til toppen av kolonnen er klart. Velter kolonnen og fjerne det fra arbeidsområdet.

Installere ny kolonne

•Measure og kutt den nye kolonnen å passe fra bunnen, hvis nødvendig. Bruk en håndsag for en jevn klipp. Koble alle parenteser eller maskinvare kreves for å installere kolonnen, øverst og nederst. Passer trim ringene på capitol (øverst) og base (nederst) og skyv kolonnen på plass.

•Plasser et nivå på hver side av kolonnen og justere utjevning føttene grunnlag med en skiftenøkkel. Hvis levelers ikke er tilgjengelig, bruke shims til å justere kolonnen før det er lodd. Lavere kontaktene sakte, slik at vekten å bosette seg på den nye kolonnen, inspisert for underskriver av svakhet eller andre problemer.

•Fjern innleggene og knekt under strålen etter vekten er på den nye kolonnen. Koble maskinvaren i base eller capitol som kreves for din merke og modell av kolonnen. Generelt, bruk medfølgende eller anbefalt festene og installere så mange som er anbefalt, følg produsentens instruksjoner.