Hvordan erstatte tre setter inn i sement uteplass

March 3

Hvordan erstatte tre setter inn i sement uteplass

Leddene i sement terrassen, fylt med en semi fleksibelt materiale som tre eller gummi, kalles ekspansjonsfuger. De er installert slik at en skive av betong kan utvides eller forminskes med temperatursvingninger i stedet for sprengning. Tre brukes i ekspansjonsfuger er vanligvis motstandsdyktig mot råte, men dårlig drenering og andre forhold kan føre til dårligere eller splinter over tid. Skifte tre setter inn er en enkel prosess som vil øke levetiden av skive.

Instruksjoner

•Løsne treet ved å plassere blad av en meisel mellom tre og sement og hit bakenden med en hammer. Lirke ut skadet tre felles med en snuse bar. Fortsette å fjerne veden før du treffer bunnen av leddet. Fjerne hele lengden av felles, eller litt mer enn den skadede delen, i tilfelle rot strekker seg lenger enn du kan se.

•Bruk en blad blåser og wire børste for å fjerne rusk fra åpne felles.

•Lay ut en stripe av skum backer stang ved felles. Diameteren på backer stangen skal 0,32 bredere enn bredden på felles. Måle lengden av åpen med målebånd, og kutte backer stangen å plass, bruke et verktøy kniv.

•Plasser backer stangen over åpne felles og trykk den ned så langt du kan med hendene. POKE det ned til bunnen av felles med en sparkel.

•Linje kantene av sement med maler tape for å unngå flekker på terrassen overflaten.

Legg en caulk pistol med utvidelse felles uretan sealer, eller bruke den med en sparkel. Fyll gjenværende expanse av felles og glatte overflaten nivået med kitte kniven. Hvis patio er farget, Velg en sealer som samsvarer med eller utfyller farge. Fjern teipen fra sidene av felles, og vent en hel dag for sealer sette.