Hvordan erstatte trådløst Doorbells

December 15

Hvordan erstatte trådløst Doorbells

Hvis du trenger å erstatte dørklokken din, men har ingen elektrisk erfaring, er en trådløs installasjon svaret. Disse enhetene består av en batteridrevet ringeklokke knapp, som er en trådløs sender, og klokkespill enhet trådløse mottakeren. De er tilgjengelige i en rekke konfigurasjoner, fra enkel senderen og enkelt-mottaker enheter til avanserte installasjoner som består av flere mottakere med et utvalg av lyder, volumkontroller, video evnene og blinkende lys for å imøtekomme til hørselshemmede.

Instruksjoner

•Fjern gamle ringeklokke knappen, med en skrutrekker. Skru ut ledningene på baksiden av enheten, en etter en. Wrap isolasjon tape rundt terminalene på slutten av ledningene legge. Tuck ledningene tilbake i hullet i veggen eller døren jamb. Lav spenning ringeklokke transformatoren leverer strøm til den gamle enheten kan stå på plass uten å forårsake noen skade.

•Legg batterier til den nye trådløse ringeklokke-senderen. Installere enheten over gamle ringeklokke knappen hullet. Noen enheter er fast med dobbeltsidig teip; andre er knyttet med to skruer. Hvis du installerer en skruetype og skruehullene ikke stemmer overens med de gamle ringeklokke hullene, bruke en Oppladbar drill å bore to pilot hull og skru den nye enheten på plass med skruene i settet. Ellers fjerne beskyttelsesbåndet fra baksiden av enheten, ren vedlegg området med rødsprit og stikke senderen i stedet.

•Plasser ett eller flere klokkespill mottaker enheter på ønsket plassering innenfor på senderen angitt område. Sett inn batteriene Hvis døren klokkespill mottakere er batteridrevet; ellers kobler mottakere i den nærmeste stikkontakt.

•Juster lyder, volum og blinkende lys om nødvendig. Test installasjonen ved å be noen å trykk senderen på døren.

Tips og advarsler

  • Men batteridrevet trådløse døren klokkespill mottakere kan plasseres hvor som helst i hjemmet ditt, kan du glemme å bytte batterier når de kjører. På den annen side, main-drevet enheter kan være unplugged for å unngå forstyrre en sovende baby, eller hvis du eller noen medlemmer av familien nyte en ettermiddagslur.