Hvordan erstatte toalett bolle voks

February 20

Voksen ring for en toalettskålen sitter mellom bunnen av bollen og flens stykket som er knyttet til badet gulvet. Voksen ring oppretter en vanntett forsegling, holder den toalettet avløpsvannet fra noe sted annet enn ned pipen avfall. Når voksen ring mislykkes, vil du merke enten vann rundt foten av toalettet, vann drypper gjennom taket på rommet under toalettet eller lukten av kloakken gasser kommer fra bunnen av toalettet.

Instruksjoner

•Twist på toalettet stengeventilen håndtere klokken for å kutte av vannstrømmen på toalettet. Skylle toalettet en gang, og fjerne Tanklokket og sop opp leftover vannet med en svamp og en bøtte.

Frakobles vannforsyningen linje for toalett fra stengeventilen kroppen ved å løsne koble mutteren, med en skiftenøkkel. Trekk av plast caps fra toalettets base, og deretter fjerner nøtter på skapet bolt med en skiftenøkkel.

•Skjære gjennom caulk forsegle rundt foten av toalettet med et verktøy kniv. Dra opp på toalettet å løfte den opp og ut av skapet bolter, så sette toalettet.

•Bruk en sparkel å skrape av den gamle voksen ringen, og deretter fjerne voks rester med en fille og mineral ånder. Trykk ny voksen ring på plass med den runde siden av ringen vendt oppover.

•La toalettet tilbake over skapet bolter og til voks ringen. Trykk ned på bollen når du strammer mutterne på skapet bolter til bollen ikke rock i alle retninger. Presse caps tilbake over bolter og bruk skiftenøkkelen for å knytte vannlinjen til utkobling ventilen.

•Twist utkobling ventilens håndtere mot klokken og venter på toalettet tank påfyll. Skylle toalettet og kontroller rundt basen for noe lekker vann.