Hvordan erstatte teppe i et hus du skal selge

September 20

Hvordan erstatte teppe i et hus du skal selge

Kjøpesenteret tepper pleide å være svært populære i eiendomsmarkedet. Men på grunn av kjemikaliene som brukes til å gjøre dem og potensialet for allergener innestengt i dem, søke mange mennesker nå for hjem med forskjellige gulv alternativer, ifølge Intero eiendomsmeglingstjenester. På grunn av endringen i markedet, bør du fjerne verktøybasert teppet i ditt hjem og erstatte den med en mer robust, funksjonelle gulv materiale, for eksempel tre, bambus eller laminat. Legg deretter til et område rug å legge varme til rommets utseende mens du prøver å selge huset.

Instruksjoner

•Plasser et kattens labben verktøy mot negler eller kramper som holder verktøybasert tepper på plass rundt kantene på rommet.

•Trykk på baksiden av katten pote med en hammer og flytte den oppover. Dette ville lirke ut spiker eller stifter.

•Continue trekke opp disse ankrene til alle den er fjernet. Deretter løft vegg til vegg tepper og polstring under.

•Prepare gulvet for erstatning gulv bruke kanten sander og 50-korns slipepapir. Slipe bort noen leftover lim fra tepper og grov opp overflaten av gulvet.

•Fjern alle den resulterende støv fra sliping med en butikk vac. tørke ned på gulvet med en tack.

•Installer rosin papir over gulvet med en stifting gun. Overlappe sømmer og dekk med maskeringstape å sikre. (referanse 2)

Sette inn det nye gulvet paneler starter på en av kantene på rommet og jobbe deg utover. De fleste panel kobles med en enkel not og fjær og kan trimmes hvis nødvendig med en miter så. Andre gulv måtte bli naglet sted eller forsterket med limet. Følg produsentens anbefalinger.

•Dekk nye gulvet med en stilig område rug å gjøre hjemmet ditt ser mer koselig og innbydende til potensielle kjøpere. Siden du ikke forlate området teppet bak, velge en kvalitet teppet som kan bli brennpunktet for rommet. Pass på at fargene og mønstrene som passer til resten av rommets innredning.

Tips og advarsler

  • Nøytral er vanligvis det beste alternativet når selge hjemmet ditt - en etasje med mye personlighet - svært mørke eller lyse eller med sterk mønster eller farge - kan begrense appell til kjøpere.