Hvordan erstatte taket Ridge Caps

March 15

Taket ridge caps er plassert på selve toppen av huset. De brukes til å dekke punktet der to sider av et tak kommer sammen. Dessverre, sterk vind har potensial til å blåse caps av. Taket ridge caps er skåret ut av tre-kategorien Helvetesild som samsvarer med Helvetesild på taket ditt, og holdes på plass av overbygg negler. Hvis du ikke har et problem med klatring på taket ditt, kan du erstatte din egen taket ridge caps.

Instruksjoner

•Still sagkrakker og lå en del av kryssfiner over dem til å lage en arbeidsflate. Det er lettere å kutte riktig din Helvetesild og enklere på deg, til å arbeide i oppreist stilling.

•Lay en singel på bordet med de tre kategoriene mot deg, og asfalt side vendt oppover.

•Skjære grus i tre separate biter. Start hver slit, og kutte grus resten av veien opp til toppen av grus skille den første kategorien fra to andre. Gjenta denne prosessen til du har tre kategorier. Bruk din rettlinjet som en guide om nødvendig å klippe en rett linje. Kuttet så mange faner du vil erstatte manglende eller brutt dekslene.

•Fjern de øverste hjørnene hver kategorien din verktøyet kniv for å avskjære dem. Dette er delen av fanen som vil skyve under kategorien tidligere installert. Du ønsker ikke den øverste delen av fanen vise. Den eneste delen av en fane som du bør se på hetten din taket er asfalt.

•La toppen av en ridge cap singel under asfalt slutten av neste ridge cap singel. Nøye løft slutten av neste singel, slik at du kan kjøre en taktekking spiker på hver side av din erstatning. Kontroller at du kjører neglene i minst 1 tomme fra ytterkantene. Trekk av klart bånd av tjære stripen og trykk den beste singel ned på din erstatning.

Tips og advarsler

  • Bruk et verktøy beltet bære din hammer og spiker til toppen av taket ditt.
  • Installere erstatning Helvetesild når det er varmt, men ikke varmt, utenfor. Varm Helvetesild er mer fleksible, og det er mindre sannsynlig at du vil bryte eksisterende taket cap Helvetesild mens du prøver å installere din erstatninger.
  • Hvis du er nervøs eller oppleve vertigo på taket, få noen andre til å hjelpe deg.