Hvordan erstatte tak lys ledninger

November 15

Hvordan erstatte tak lys ledninger

Taket lysarmaturer gir flertallet av lyset i et rom i kveld og natt timer. Årene av skiftende lysarmaturer, kan ledninger i boksen elektrisk bli for kort til å administrere. Løse dette problemet ved å erstatte en del av de elektriske ledningene som fôr kampen. Du fullfører mesteparten av dette arbeidet på loftet og må legge til en ekstra skjøte.

Instruksjoner

Slå av strømmen til lyset lampen er krets. Bruke spenning testeren for å kontrollere at strømmen er på.

•Fjern den eksisterende lys innslag og fjerne vri dekslene tilkoblingen til det eksisterende huset ledningsnett. Angi kampen til side nå.

•Gå på loftet og Finn egenskapsboksen elektriske for dette lys innslag. Dra eksisterende ledningen ut elektrisk lys innslag. Hvis ledningen er sikret til pigger, fjerne neglene som holder ledningen på plass slik at minst 6 fot wire er gratis.

•Monter nytt elektrisk skjøte boksen langs banen av eksisterende ledningen. Når boksen er montert, kjøres den eksisterende wire gjennom den nye boksen. Klipp av ekstra eksisterende ledningen. Det bør være mer enn 4-6 inches av wire hengende ut nye elektriske. På den andre siden av boksen elektrisk, kjører du en ny stykke Romex wire i boksen ny. Stripe 1/2 av en tomme av isolasjon av hvite og svarte ledninger for både nye ledningen og eksisterende ledningen.

•Koble to svarte ledningene sammen med en plast vri cap. Deretter koble de to hvite ledningene sammen. Hvis det er jording, koble to bakken ledningene sammen. Hvis elektrisk boksen brukes en metallboks, krever National Electric Code at boksen kobles til ground ledninger også. Presse ledningene i boksen ny elektrisk og lukke den.

•Utvid Romex ledningen over i eksisterende elektrisk lys fixture-boksen. Skyv den nye Romex på eksisterende elektrisk boksen. Gå ned og kuttet av ekstra Romex ledningen. Det bør være mer enn 4-6 inches av wire hengende ut nye elektriske.

•Strip 1/2 av en tomme av isolasjon av hvite og svarte ledningene av nye Romex ledningen. Koble den lette innslag disse to ledninger med vri caps og installere lys kampen.

•Vri makt tilbake på og teste krets.