Hvordan erstatte tak blader

June 16

Hvordan erstatte tak blader

Takvifte blader er en av de tilfeldig varene som vi alle har våre hjem som tar en juling i løpet av årene. Fleste støte ikke bladene på en takvifte men en gang i en blå måne men når de gjør takvifte er vanligvis spinning i full fart og masse skade kan bli påført. Hvis denne har skjedd å du må enten reparere din takvifte blader eller erstatte din takvifte blader alle sammen. Denne veiledningen skal hjelpe deg.

Instruksjoner

Stå et sted på en stol eller trinn stige og forsiktig fjerne de takvifte bladene fra din gjeldende tak fan sentrale mount. Viftebladene er vanligvis festet til motoren med to skruer på toppen av bladet nær motoren. Vil du fjerne og erstatte alle tak fan blad t når selv hvis det er skade bare i en av bladene som erstatning viftebladene sannsynligvis ikke en eksakt match til din gamle blader.

•Measure din gamle takvifte blader for sin lengde. Du trenger å vite dette når du går til butikken for å kjøpe erstatning kniver for din takvifte. Hvis lengden ikke saken til du vil at proporsjonene er lik det du tidligere hadde.

•Gå til din lokale oppussing lagre og snakke med en selger kjøpe takvifte blad erstatninger for din fan hjemme. De fleste store hjem butikker bære takvifter og bladene er bare et tilbehør. Hvis imidlertid butikken din hjem ikke bære takvifte blader à la carte må du matte finner en hjem butikk online som bærer erstatning viftebladene.

•Etter kjøper din nye takvifte blader erstatte din gamle blader med dem ved å koble dem til tak fan motor like du fjernet gamle viftebladene. Nye takvifte blader bør bare koble med samme skruer de holdt din gamle blader på plass. Kontroller at de er sikret stramt slik at de ikke vingle mens viften er spinning.