Hvordan erstatte strengen på Toro Trimmer

May 31

Hvordan erstatte strengen på Toro Trimmer

Hver gang du bruker din Toro string trimmer fjerne ugress og gress fra hagen din, deler av skjæring er slitt ned og til slutt faller. Du trenger å reparer plast ledningen etter nok bruke. Du kan enten kjøpe en ny, pre såret spole av Toro trimmer linje eller finne en egnet generiske erstatning i oppussing butikken som du kan trekke på gamle spolen. Når du kjøper ikke-Toro merkevare bulk linje, bør det være 0.065 tommer- eller 1,6 mm - diameter.

Instruksjoner

Frakobles klippeverktøyet til strømkilden. Tvinn hetten av kutter hodet mot klokken.

•Fjern lokket og spole. Mens du har maskinen demontert, rense ut eventuelt rusk fra verftet som er samlet på kutte hodet og hetten ved hjelp av en stiv pensel eller en klut.

•Fjern linjer som er igjen på eksisterende spolen. Koble en ende av linjen inn i sporet på spolen, forlater omtrent 1/8 tomme stikker ut av hullet.

•Wind linje i nivå rader mellom flenser i spolen, med pilen på spolen som din retning. Ikke Surr mer enn 30 fot linje på spolen.

•Cup rewound linjen forsiktig så linjen ikke slappe av. Sett inn spolen i kutte hodet og tråd linjen i festet. Holde linje og spole, erstatte hetten over spolen og vri det med klokken til den er sikker.

Tips og advarsler

  • Alltid koble streng klippeverktøyet fra strømkilden.