Hvordan erstatte Springs & sel i et Delta Single håndtak dusj innslag

March 25

Hvordan erstatte Springs & sel i et Delta Single håndtak dusj innslag

Dryppende Delta enkelt-håndtak dusj fixtures er ikke bare irriterende, kan de være dyrt. En dryppende kran kan kaste bort tusenvis av gallons av vann i året, sløse rent vann og kjører opp nytte kostnadene. Hvis varmt vann lekker, gå kostnadene enda høyere som oppvarmet vann drypper ned i avløpet. Du kan reparere en dryppende Delta innslag av erstatter ventilen fjærer og seler. Hvis du vil erstatte fjærer og sel i et Delta enkelt-håndtak dusj innslag, alt du trenger er noen enkle håndverktøy og en time av ledig tid.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til Delta enkelt-håndtak dusj kampen. Fjern dekorative hetten fra midten av håndtaket, hvis modellen er så utstyrt. Fjerne Phillips eller Allen beholde skruen og dra i spaken av ventilen stammen.

•Trekk avstandsstykket og trim ermet rett utenfor ventil kassetten. Fjerne mellomrom og O-ring bak trim ermet.

•Skru messing ringen som inneholder kassetten ventilen i kranen kroppen. Bruk en stropp fastnøkkel til å løsne messing ringen hvis det er for stramt fjerner ved hånd.

•Trekk tonerkassettenheten ut av kranen kroppen.

•Skyv to endene av ventilen kassett sammen og slå dem en fjerdedel slå mot klokken. Trekk de to endene fra hverandre for å avsløre ventil sel og kilder.

•Trekk selene og fjærer ut av viftehuset forsamlingen. Erstatt sel og springs i Delta enkelt-håndtak kampen med nye kilder til riktig størrelse. Plass nye fjærer og sel i hullene i boliger forsamlingen.

•Skyv to endene av tonerkassetten sammen og slå dem en fjerdedel urviserne. Sett inn kassetten i kranen kroppen. Plasser i messing ringen over kassetten og slå det før det er finger stramt. Stram messing ringen en ekstra en fjerdedel-sving med en stropp skiftenøkkel.

•Plasser O-ring, spacer ermer og avstand til ventilen. Plasser håndtaket på ventilen stammen, sette inn beholde skruen og stram den. Sett dekorative hetten på håndtaket, hvis så er utstyrt.