Hvordan erstatte sprakk skyve glassdørene

November 30

Hvordan erstatte sprakk skyve glassdørene

Skyve glassdørene er flott tillegg til et hjem. De gir enkel tilgang til uteområdene og la mer lys inn i hjemmet, som kan forandre følelsen av plass. Mens de fleste moderne skyve glassdørene er laget for å være ganske break-resistente, er det fortsatt mulig for dem å sprekk hvis de er rammet hardt nok. Den gode nyheten er at en sprekk ikke krever at du erstatte hele settet. Bare fjerne glass fra rammen og erstatte den med nye glass.

Instruksjoner

•Contact din lokale glass selskapet og be om en ny rute i glass for skyvedør modellen. Dimensjonene finnes i brukerhåndboken. Hvis du ikke har tilgang til brukerhåndboken, kan du be en tekniker å ta de riktige målene for utskifting glasset. Dette gjør glass selskapet ansvarlig for å levere riktig størrelse.

•Fjern metall trim rundt ruten sprakk, og fjerne alle skruene langs bunnen av ruten. Løft metal base stykket av dørkarmen.

•Fjern skruene i hodet braketten, ligger øverst på dørkarmen og fjern endelige trim.

Støttet bilderammen med en hånd, og skyv det ut av dørkarmen med de andre før det er på en 45 graders vinkel. Grip ruten med begge hender, og løft den ut av dørkarmen helt. Kast ruten sprakk.

•Rengjør og tørr ruten erstatning døren. Bruke en 1/2-inch silikon perle rundt ytterkanten av den nye ruten til å forsegle den mot fuktighet og smuss.

•Still nederste kant av ruten erstatning inn døren ramme, og skyv det inn i rammen.

Støttet ruten døren, og installere hodet hakeparentes med makt skrutrekkeren.

•Sett base stykket. Sikre det på plass med sin monteringsskruer. Erstatte trim brikkene til å fullføre installasjonen.