Hvordan erstatte spanske tak Tile

November 29

Hvordan erstatte spanske tak Tile

Opprinnelse i Europa, er spanske takstein nå svært populær verden rundt. Spansk takstein legge til en dramatisk, flerdimensjonale funksjon i et hjem, samtidig som en ren og glatt utseende. Disse brikkene er svært slitesterk, langvarig, og tilgjengelig i forskjellige farger og stiler. Selv om spansk takstein krever ofte ikke alvorlig vedlikehold, kan tøffe værforhold forårsake spanske takstein å sprekk. Heldigvis, det er ikke vanskelig å erstatte skadde fliser hvis du har de riktige verktøyene.

Instruksjoner

•Fjern grout rundt skadet tak tile, bruker en meisel. Trekke ut skadet flisen med hendene, hvis ruten er løs. Hvis ruten er satt i selvklebende, bryte opp fliser med meiselformet kalde deretter Bruk en skrutrekker til å trekke opp den ødelagte stykker.

•Fjern alle rusk fra området med en ledning penselen. Bruk en skraper for å glatte ut klumper i lim og mørtel.

•Plasser utskifting flis i rommet hvor den skadde fl var å sikre en skikkelig passer. Erstatning flisen skal sitte på samme nivå som de omliggende takstein.

•Fjern erstatning flisen. Bruke en sparkel et 1/8-tommers lag av taket fliser Lim over baksiden av erstatning flisen.

•Plasser utskifting fliser på taket i stedet for den skadde fl. Trykk forsiktig ned erstatning flisen grundig spredt limet og skape et sterkt bånd. At limet tørke i 24 timer, eller i henhold til retningslinjene fra produsenten.

•Mix nye fugemasse, i henhold til retningslinjene fra produsenten. Bruke en sparkel grout i hull rundt den nye flisen. Tillate grout tørke, i henhold til retningslinjene fra produsenten.

Tips og advarsler

  • Ta en prøve av grout fra det gamle panelet til en oppussing butikken, å finne samsvarende fugemasse.