Hvordan erstatte spaken på et varmt vann Dispenser HOT-1

November 11

Spaken på HOT-1 vanndispenser av InSinkErator kan bryte og krever utskiftning materialet den er laget av. Spaken håndtaket er plast sammensatt som slites ut over tid i nærheten det thinnest del nær midten. Trykket fra skyve spaken ned og slippe det begynner å bløtgjøre og sprekk spaken. Erstatte spaken på en HOT-1 varmt vanndispenser krever ikke demontere kranen.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til HOT-1 dispenser på forsyning ventil under vasken mellom dispenser holder tank og hus linje. Koble fra strømledningen dispenser under vasken.

•Trekk av den gjenværende delen av gamle spaken dekning. Det kan være nødvendig å bruke et par nål nebbtangen for å trekke av gjenværende spaken. Hvis det ikke er nok spaken igjen for å ta med caliper, lirke av gjenværende stykket med en liten flat-head skrutrekker.

•Plasser nye spaken i sporet på baksiden av omslaget. Den store delen skal peke opp og til slutt i sporet peker til kranen.

•Skyv spaken i dekselet inntil den smetter på plass. Trykk spaken ned og slipp det flere ganger for å sikre det springer opp når du trykker den.

•Vri vannforsyningen igjen og Koble strømledningen dispenser igjen.