Hvordan erstatte slangen i en trekk ut tappekran

September 4

Uttrekkbar kraner er en fin praktisk å ha på kjøkkenet. De gjør det mye lettere å vaske grønnsaker og rydde vasken etter at du har vasket retter. Når slangen på kranen sprekker eller ellers blir skadet, bør du vite hvordan du bytter slangen i en uttrekkbar tappekran. Heldigvis er det ikke mye å koble fra og koble til en ny slange. Du kan kjøpe erstatning slanger på din lokale jernvarehandel.

Instruksjoner

•Vri både vann levere ventiler av til kranen. Åpne vasken skap døren, og Plasser en bøtte i nærheten for å fange noen gjenværende vann som finnes i slangen.

•Bruk en flathead skrutrekker til å fjerne de to skruene som holder vekten til uttrekkbar tappekran slangen. Finn låsemutteren direkte under kranen stammen som sikrer tappekran montering til vasken basen.

•Bruk en flathead skrutrekker, Fjern tre skruene som fester låsemutteren til kranen forsamlingen. Bruk en kanal låse tang for å løsne låsemutteren, og fjerne den fra tappekran stammen.

•Skru uttrekkbar tappekran slangen fra kranen stammer. Du må bruke kanal låse tang for å Skru slangen. Gå tilbake til vasken, grip uttrekkbar kranen og trekk det forsiktig ut av samlingen tappekran. Ta slangen nær uttrekkbar kranen hodet med en hånd, og vri kranen hodet mot klokken med den andre hånden, fjerne kranen hodet fra slangen.

•Sett den nye uttrekkbar tappekran slangen inn i kranen kroppen før den kommer gjennom bunnen av kranen. Gå tilbake under vasken og pakk rørleggers tape rundt trådene av kranen stammen der slangen vil koble.

•Sett gummi O-ring som fulgte med erstatning slangen i slangen slutten. Plasser låsemutteren rundt slange og tre nye slangen på kranen stammen og stram den med en tang. Sikre låsemutteren med beholde skruene til kranen forsamlingen.

•Gå tilbake over vasken, og sikre uttrekkbar kranen håndtaket til slangen ved å tre den på slangen trådene. Skyv uttrekkbar kranen hodet tilbake til samlingen tappekran.

•Gå under vasken, og fest slangen vekt klemme over slangen. Sikre klemmen ved å stramme til skruene med en skrutrekker.