Hvordan erstatte skumgummi puter ved hjelp av en støvsuger

February 20

Hvordan erstatte skumgummi puter ved hjelp av en støvsuger

Vask eller Klesrens møbeltrekk pute dekker får din møbeltrekk mye renere enn støvsuging alene, men legger skumgummi putene tilbake i deres dekker er den vanskeligste delen av jobben. Bruke en støvsuger for å omslag puter gjør det enkelt å sette tilbake på, og det fjerner endel av bedervet luften og støv, også. Vær oppmerksom på at denne teknikken krever to personer.

Instruksjoner

•Skjære et lite hull i midten av bunnen av søppel eller blad posen. Hullet skal akkurat stor nok til munnstykket av støvsuger slangen. Plass skumgummi pute i posen, med siden av puten som går inn i dekselet første peker mot den naturlige åpningen av posen.

•Twist åpning av posen tett sammen. Har en person holder den stengt. Holde munnstykket av støvsuger slangen i det lille hullet du kutte tidligere. Holde posen tett lukket rundt munnstykket.

•Vri på vakuum og se posen krympe til puten er svært tett komprimert. Med støvsugeren på og bag lukket, sette pute i coveret. Trekk ut helt rundt pute, men ikke zip den opp.

•Vri støvsugeren og trekk raskt plastposen av puten og ut av dekselet. Du vil ha tid til å skyve posen ut før pute gjenvinner sin opprinnelige form. Zip dekselet stengt.

Tips og advarsler

  • Du kan la plastposen på pute, inni coveret, å beskytte den mot søl.