Hvordan erstatte skuff lysbilder

October 4

Som alt annet slites skuff lysbilder. Begynn skuffer å stikke eller de lukker ikke hele veien. Det er når du vet: det er tid erstatte skuff lysbilder. Heldigvis er dette en av de raskeste og enkleste av alle husholdninger prosjekter. Så si fint-bye til dysfunksjonelle skuffer.

Instruksjoner

Hvordan erstatte skuff lysbilder

•Trekk skuffen ut så langt som eksisterende lysbildene kan. Hvil skuffen på en hevet kne og trekke opp på baksiden av boksen skuff. Hvis skuffen ikke kommer ut lysbildene, presse opp foran og prøve å dra videre tilbake. Hvis ingen av disse manøvrene frigjør skuffen, så sjekk nær fronten av side montert lysbilder for swing smekklås. Dette holde skuffer faller mens de er trukket. Bare Skyv skuffen tilbake litt og flytte låsene tillate hjulet for å gli ut av sporet.

•Measure den eksisterende skuffen lysbilder. Kontrollere lengden på skuff lysbilder på hver skuff du er utrustning. Skuffer er ikke alle skapt like, så sjekk alle. Kontrollere lengden på boksene skuffen for å se om de er kjøpedyktig bruk lengre lysbilder. Butikker lager ikke alltid alle størrelser.

•Purchase nye lysbilder. Kontroller erstatning lysbildene er samme lengder og samme breddene. Hvis lysbildene ikke er en lik bredde de ikke passer i skuffer. De fleste side montert rullende skuff lysbilder er de samme, men noen er laget slankere å spare plass.

•Fjern gamle lysbilder. Ta stifter eller skruer ut lysbildene på skuffen boksene og indre cabinetry. Noen av de eldre modellene er festet med kramper. Sett en slotted skrutrekker under disse og lever dem ut. De fleste er festet med 1/4 tommers Phillips skruer. Bruk en skrutrekker forsiktig slå dette mot klokken. Du kan bli tvunget til å plassere en skrue i samme hull for nye skuff lysbilder, så prøv ikke å skade tre.

•Posisjoner installasjon. Identifisere og sette opp lysbilder for begge sider av indre kabinettet og begge sider i skuffen. Produsenter tydelig flekk på venstre og høyre side, og hvilken ende går foran.

•Sett lysbildene innsiden av kabinettet. Plass foran på ett lysbilde i skuffen åpnes. La bunnen av skinnen resten på bunnen av åpningen. Line opp stolpen skal selv med utsiden. Kjøre en 1/4 tommers skruen til forsiden. Bruk et nivå på jernbane å sikre at det er riktig nivå før du setter en skrue i bakenden av skuffen lysbildet. Den andre skruen kan gå nesten hvor som helst langs rekka fra midt bak. Følg denne fremgangsmåten for å installere lysbildet på den andre siden av åpningen.

•Sett lysbilder til skuffen-boksen. Linje foran lysbildet med fronten av skuffen. Hjulet går til baksiden av boksen skuff. Det er en hylle langs bunnen av skuffen lysbildet som ligger mot bunnen av skuffen. Hold dette på plass mens du sette inn en skrue på for- og baksiden av skinnen.

•Sett skuffen. Slipp hjulene på lysbildene på baksiden av boksen skuff i skinnene på indre kabinettet. Senk skuffen til det nivå og rull den i. Skuffen bør lett gynge ut, og resten lukket helt.