Hvordan erstatte skruer på et toalett Tank

March 8

Mest moderne toaletter består av en bolle og en tank. Karet, som er montert på toppen av bollen med to store skruer, avhengig av tyngdekraften og en tilførsel av lagrede vann for neste flush. Når toalettet tømmes, vann strømmer ut av tanken og fylles umiddelbart. Kondens av toalett tank kan føre til rust på toalett tank skruer og til slutt lekker. Erstatte tank skruene for å avhjelpe problemet.

Instruksjoner

•Locate nøtter gjenget på undersiden av toalett tank skruene på baksiden av bollen. Spray gjennomtrengende væske på nøtter og trådene og la den suge i noen minutter. For alvorlig rustne skruer, la det flytende sit over natten.

•Locate toalett vann utkobling ventilen, som skal monteres på veggen bak toalettet eller på gulvet ved siden av toalettet. Drei ventilen helt klokken å lukke.

•Flush toalettet kvitt meste av vannet fra tanken. Løft opp lokket av akvariet og sett det til side. Fjern alle gjenværende vann i bunnen av tanken med svamp og bøtte.

•Fjern mutteren fra den gjengede enden til en av skruene, bruker skiftenøkkelen. Skyv skruen ut fra innsiden toalett tank og kaste den. Sette inn en ny skrue gjennom senterhullet ovenfra. Plasser en vaskemaskin og mutter over den gjengede enden på skruen og stram med justerbar skiftenøkkel. Gjenta denne prosessen for gjenværende skruen.

•Bytt toalettet tank lokket og slå på vannforsyning. Se etter lekkasjer rundt skruene og stram nøtter etter behov.

Tips og advarsler

  • En alvorlig rustne toalett tank skrue kan være vanskelig å fjerne. Hvis skruen slår mens du prøver å fjerne mutteren, plasser kjevene av et par låse tang over skruehodet nederst toalett tank. Hvis dette ikke fungerer, kuttet en slot i utstående trådene på skruen under tanken, bruke baufil kuttet ting. Plass en flat skrutrekker i sporet holde skruen i posisjon mens vridning av mutteren med justerbar skiftenøkkel.