Hvordan erstatte skapet hyller

December 5

Over tid dårlig gamle hyllene i et skap så erstatte dem kan være den eneste måten å bringe skapet tilbake til livet. Skifte gamle hyllene er et ideelt prosjekt for alle hus og ganske billig. Det tar ca seks timer for å fullføre og krever bruk av noen elektroverktøy.

Instruksjoner

•Fjern alle objekter fra skapet inkludert bøker, boksene og selv skapet stenger, hvis aktuelt. Skru og fjerne gjenværende sokkel maskinvare og ta ut eksisterende hyllene.

•Measure bredde og dybde på skapet med et metall målebånd. Mål fra sideveggen til sideveggen og baksiden av veggen på innsiden av foran veggen. Ikke måle foran døren eller døren jambs.

•Få et klart tegn på veggen med en blyant og carpenter's nivå for hver hylle du vil installere. Etter anbefalt hyller høyder, plassere første sokkelen 18 til 20 inches fra gulvet og en annen hylle hver 12 eller 15 inches opp veggen. Justere som behovene krever.

•Ikke briller og kutt så nye 1-av-12 styrene til bredden på skapet, ved hjelp av kraften. Klipp ett bord for hver hylle du vil erstatte.

•Skjære cleats for hyller. Bruk 1-av-3 styrene som cleats og kuttet en klamp 10 inches lang for sidene av hyllene, og en annen bredden på skapet som bakre klamp for bakveggen.

•Monter hyller cleats på veggen med skruer og ankere. Plassere klamp styrene på veggen med den øverste kanten på linje med linjen. Bore gjennom klamp styret og inn i veggen med en 3/32-tommers borekronen. Fjerne klamp styret. Nytt bore hullene med litt 1/4-tommers og skyv et gips anker i hullet. Sette klamp styret tilbake på veggen og bore 2-tommers, #8 skruer inn klamp styret å sikre det ankere.

•Still en hylle bord på hvert sett med cleats etter installasjon. Skru styrene til cleats med 2-tommers skruer og en makt skrutrekker.