Hvordan erstatte segl på dobbelt panelet Vinduer

March 22

Hvordan erstatte segl på dobbelt panelet Vinduer

Forseglingen av en dobbel rute-vinduet er en kritisk del av enhetens funksjonalitet. Utformingen av denne stilen av vinduet er svært individualisert består av to glasspaneler med mindre enn en tomme av plass. Separasjon oppretter støvsugd plass som isolerer vinduet mot støy, kondens og utenfor temperaturer. To ark av glass er satt i en enkelt, delt ramme som krever et segl å holde vinduet lufttett.

Instruksjoner

•Løsne eksisterende tetningen rundt rammen for å frigjøre den fra sømmene. Bruke et verktøy kniv til å gjøre et kutt eller to i tetningsmasse.

•Separat segl fra kantene på rammen med en sparkel hvis nødvendig. Skrell noen vanskelig fragmenter med nål nebbtangen til sømmene er nakne.

•Kontroller eksponert område for løs rusk eller synlig skitt. Tørk de berørte områdene med en fuktig klut til å sikre en jevn overflate for nye segl.

•Bruk verktøy kniv til å kutte av spissen på en kassetten av silikon caulk. Forlate en åpning i munnstykket ca 1/4-tommers tykke, til standardstørrelsen for en perle av caulk.

•Legg patronen av silikon i en fuger pistol, og en perle i en felles som du fjernet gamle tetningsmasse. Hold fingeren på utløseren, og tegn spissen av pistolen langs kanten av rammen for å forsegle den.

•Gjenta samme fremgangsmåte for hver søm på vinduskarmen dobbelt panelet. Gli en håndverket pinne over programmet til å jevne den for en pen segl. Tillate silikon tørke en full 24-timers periode.