Hvordan erstatte samlingen vann kontroll i toalettet

April 18

Samlingen vann kontroll eller vann fyll ventilen, inne i toalettet ditt regulerer mengden vann inn i tanken til enhver tid. Vann fylle ventil bruker en flytende samling som flyttes opp eller ned med vannstanden, som angir hvor mye vann er i tanken. Når en fylle ventil slites, vil det føre til toalettet kjøre hele tiden. Hvis erstatte fyll ventilen ikke løser problemet, må du erstatte flapper ventilen i bunnen av tanken.

Instruksjoner

•Lukk på toalettet vannforsyning ventilen ved å dreie håndtaket til det er hånden stramt. Skylle toalettet når for å drenere vannet fra tanken. Fjern tankens dekselet Legg det til side, bruk en svamp og bøtte for å sop opp det samme vannet.

•Bruk en skiftenøkkel å løsne mutteren holde vannforsyning slangen nederst på toalettet tank. Klemme tang til bunnen av fylle ventil inne i tanken å holde det slår også.

•Skyv ned på Fyll ventilen som du bruker den andre hånden for å vri låsemutteren på undersiden av tanken mot klokken til ventilen er løs. Løft ventilen opp og ut av tanken.

•Bruk et målebånd å finne den eksakte høyden av toalett tankens overflyt. Juster den nye fylle ventilen slik at avstanden mellom kritisk nivå linjen og bunnen av fyll ventil måler 1 tomme lengre enn høyden av overflyt røret. Tvinn toppen av den nye fylle ventilen klokken å forkorte ventilen eller vri det mot klokken for å gjøre det lenger.

•Trekk av cap fra toppen av kontroll ventil montering, trykk deretter nederst på forsamlingen gjennom hullet i toalett tank. Tråd koble mutterne på vannforsyningen linje på bunnen av fylle ventil til du føler motstand.

•Plasser hånden fast over toppen av kontroll ventil, der du fjernet dekselet. Slå vannet på toalettet igjen ved å vri vann kontrollventilens hånd mot klokken og vannet kan komme ut av fyll ventilen i 10 sekunder. Slå av vannet igjen og erstatte fylle ventil deksel og tankens dekk. Slå vannet kontrollventilens håndtaket mot å gjenopprette vannet igjen.