Hvordan erstatte rørleggerarbeid på et bad vasken Stopper

May 4

Et bad vasken stopper er en enkel enhet som lar deg fylle vasken med vann å tilfredsstille en rekke bading behov med vaske delikat Klesvask elementer. Vannet i vasken tømmes enkelt ved å trykke inn stempelet, som frigjør stopperen. En stopper samlingen har tre hoveddeler: en stempelet håndtak, en stempelet arm og en propp. Stempelet håndtaket og stopperen er over vasken og synlig; stempelet armen kobles til avløp under vasken.

Instruksjoner

•Kontroller rørleggerarbeid direkte under vasken avløp og finne stempelet armen for gamle disables montering. Legg merke til at armen kobles til bunnen av stempelet håndtaket og på baksiden av dreneringsrør.

•Skyv stempelet håndtere ned så stopperen er i øvre posisjon. Plass et falset papirhåndkle under stopperen det hindre slippe flatt inn renne når den er koblet fra stempelet armen.

•Skru mutteren på baksiden av dreneringsrør sikrer stempelet armen og fjerne armen i avløpet røret. Bruk et par av slip-joint tang hvis mutteren ikke skru for hånd. Dette kobler også stopperen fra stempelet armen. Fjerne utklippet på slutten av stempelet armen som er koblet til stempelet håndtaket og koble de to delene. Fjern stempelet håndtaket fra de vasken. Trekk ut en plugg fra i vasken.

•Sett den nye stopperen i vasken avløp med loopen på baksiden av dreneringsrør. Sett inn et nytt stempelet håndtak i hullet i vask toppen.

•Skyv enden av stempelet armen som ikke har liten ballen på den gjennom et hull i enden av stempelet håndtaket. Litt bøye stempelet arm klippet og installere slutten av stempelet armen gjennom begge hull i klippet.

•Installer den andre enden av stempelet arm i hullet bak dreneringsrør og skru mutteren på trådene. Teste stempelet. Hvis stempelet trenger justering, sett stempelet armen i en annerledes hull i bunnen av stempelet håndtaket til stopperen fungerer.