Hvordan erstatte rennesteinen drenere rørene

April 11

Hvordan erstatte rennesteinen drenere rørene

Innbindingsmargene på går langs perimeteren på taket ditt samle regnvann. Regnvannet kjører langs rennesteinen og mot en downspout. Downspout hjelper kanalen vannet kommer fra rennesteinen av basen av hjemmet. En ødelagt gutter kan lekke, eller ikke effektivt kanalen vannet fra hjemmet. Dette kan føre til kjelleren flom eller vann skade betongfundament. Erstatte gamle gutter avløp er billig og tar bare en time eller to.

Instruksjoner

•Plasser et downspout utløp for nye downspout røret over eksisterende rennesteinen hullet. Spore innsiden av uttaket på undersiden av rennesteinen. Hvis downspout hullet er samme størrelse som utløpet, er det ikke nødvendig å kutte rennesteinen. Forstørre hullet med et hull så hvis nødvendig.

•Measure størrelsen på den gamle downspout og klippe din nye downspout til samme størrelse med tinn trimmer.

•Sett nye downspout utløp i hullet i din rennesteinen og sikre den ned med fire skruer.

•Skru en downspout albuen på slutten av uttaket røret som kommer fra bunnen av rennesteinen. Skru den på for hånd. Crimp albuens enden slik at downspout passer til albuen sikkert.

•La downspout røret til albuen kommer ned nedenfra rennesteinen. Sikre den bruker skruene. Legge til en annen albue nederst i downspout.

•Skjære et stykke downspout rør som fører minst 4 fot ut fra hjemmet og koble den til albuen. Sikre den bruker fire skruene.

•Sett en downspout braketten over downspout røret. Legg to braketter for en en-etasjes hus og tre parentes på en to-historie. Fest brakettene ved å sette skruene inn i hullene på slutten av braketten og skru ned med en skrutrekker. Braketten bør klemme downspout røret.